Transport Aerian

transport aerian - profil
Suntem acreditati IATA si ne consideram specialisti in transport aerian, avand peste 8 ani experienta in acest tip de transport.
Ne mandrim cu faptul ca, in anul 2019, am fost a doua companie ca volum de marfa exportata pentru Turkish Airlines. 

 

AERIAN ECONOMY/EXPRESS
Reteaua de parteneri globali si contactul direct cu liniile aeriene, ne sustin in oferirea de servicii zilnice de transport aerian economy sau express, import sau export, solutii AOG (aircraft on ground), orice origine si orice destinatie.

 

CHARTER AERIAN
Daca, din cauza urgentei livrarii, dimensiunilor sau natura marfii, zborurile regulate nu reprezinta o optiune de transport, fara indoiala, cea mai rapida si complexa modalitate de transport aerian o reprezinta avioanele charter.
Avioanele charter sunt avioane de marfa inchiriate, cu posibilitatea de prestabilire a rutei si timpilor de livrare, astfel incat sa fie satisfacute toate cerintele si necesitatile de transport.

 

CURIER LA BORD
Cea mai rapida metoda de transport aerian pentru marfuri generale, in cantitati limitate, o reprezinta serviciul de curier la bord, valabil in toata lumea si fiind strans legat de disponibilitatea si programul de zbor al liniilor comerciale aeriene.

 

TIPURI DE MARFURI TRANSPORTATE
Folosind HUB-uri ca Otopeni, Budapesta, Frankfurt, Viena sau Amsterdam si servicii door-to-door, consolidare, track and trace, putem transporta aerian orice fel de marfa:
  • Efecte personale – pentru persoane fizice, transporturi de marfa necomerciala
  • Farmaceutice – transporturi personalizate pentru industria producatoare de medicamente
  • Perisabile (PER) – timp de transport foarte scurt pentru marfuri prioritare
  • Temperatura controlata – atunci cand marfa trebuie transportata la temperaturi exacte
  • Marfuri periculoase (DGR) – transport de marfuri cu conditii speciale de transport, conform reglementarilor IATA in vigoare.
  • Marfuri de valoare (VAL) – transportate in conditii de securitate maxima.

Contacteaza-ne pentru transport aerian la numarul de tel 0770 282 372 sau prin formularul de mai jos